Szeptember 19-ei nyelvvizsga protokoll!

Nyelvvizsga Protokoll az egészségügyi helyzetre való tekintettel

 

Az írásbeli és hallottszöveg értés vizsga részek helyszínéül szolgáló Verseghy Ferenc Gimnáziumba, illetve a szóbeli nyelvvizsga résznek helyszínt adó Oxford School Nyelviskolába a beléptetés szigorú szabályok között valósulhat meg. Az a vizsgázó, aki ezeket az előírásokat nem tartja be a vizsgáról kizárható.

Szabályok:

1; A vizsgarészeken egészségügyi szájmaszkban kell megjelenni.

2; A beléptetés előtt, minden vizsgázónak kötelező egy egészségügyi nyilatkozat kitöltése.

Figyelem!!!

A 18. életévét be nem töltött vizsgázók egészségügyi nyilatkozatát csak törvényes képviselő írhatja alá. 

Abban az esetben, ha mint törvényes képviselő ír egy felhatalmazó nyilatkozatot, melyben aláírásával igazolja, hogy tudomása van arról, hogy gyermeke valós adatokat ad meg, akkor a fent említett nyilatkozatot a gyermek is aláírhatja.

Ez azt jelenti, hogy a vizsgázót a törvényes képviselő vagy elkíséri és a vizsga előtt, a vizsgázó behívásakor aláírja az egészségügyi nyilatkozatot, vagy a fentemlített módon meghatalmazza, mely esetben a vizsgázónak a felhatalmazó nyilatkozatot meg kell mutatnia.

3; Az épületbe való beengedés, az épület bejáratánál történik meg, egyesével, testhőmérséklet méréssel. Az épületbe belépés során a szájmaszk használata kötelező. Abban az esetben, ha a vizsgázó testhőmérséklete, 37 celsius vagy annál, magasabb, a vizsgázó nem vehet részt a nyelvvizsgán.

4; Az épületbe csak a vizsgázó léphet be. Kísérők belépése szigorúan tilos!

5; A beléptetés után a vizsgázóknak kötelezően kézfertőtlenítést kell végezniük az erre kijelölt helyen.

6; A termekben, illetve folyósokon kötelező a 1,5 méteres távolság tartása.

7; A vizsgarészek befejezése után az épületet azonnal el kell hagyni.

8; A vizsgarészek előtt és után a nyelvvizsga szervezőknek kötelessége a tantermek fertőtlenítése.

9; Az egész vizsga időtartama alatt a szellőztetést biztosítani kell.

10; Annak érdekében, hogy a beléptetés megfelelő módon és időkeretben valósuljon meg, kérjük, hogy a vizsgázók az írásbeli és hallott szövegértés vizsgarészek előtt fél órával jelenjenek meg.

A fenti intézkedések célja, egyrészt az, hogy biztosítani tudjuk vizsgázóink számára a vizsgán való megjelenést, másrészt az, hogy azokat a kockázati tényezőket, amelyek mások egészségére veszélyesek lehetnek, kizárjuk.

Kérünk mindenkit, hogy betegen ne jöjjön nyelvvizsgázni!

Megértésüket köszönjük.