Bemutatkozás


Engedélyezett angol (E-000113/2014/C001) és német (E-000113/2014/C002) nyelvi programokkal rendelkezünk

Engedélyezett intézmény vagyunk (E-000113/2014/C001)

Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2020/005200

A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete Által ajánlott és minősített nyelviskola vagyunk
Általános és üzleti szaknyelvi tanfolyamaink is vannak Ingyenes szintfelmérés és részletfizetési lehetőséget biztosítunk Tapasztalt és jól képzett tanárokból áll csapatunk


Minden korosztály számára kínálunk nyelvi programokat és nyelvvizsgákat Helyben történik a nyelvvizsga felkészítés Helyben történik a nyelvvizsgáztatás. Számos nyelvvizsga közül választhatsz nálunk.
Ingyenes konzultáció, felzárkóztatás Óraszám garanciát adunk Kis létszámú csoportok és kellemes légkör vár

Iskolánkról

– Az Oxford School Nyelviskola egy olyan nyelvi képzési központ, amely komplex nyelvi tanulmányokat biztosít minden korosztály számára. Évek óta eredményesen folytatunk cégeknek, felnőtteknek, közép-és főiskolásoknak, óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló képzéseket. Hallgatóinknak az általános és a szaknyelvi kurzusokon való részvételen kívül, arra is lehetősége nyílik, hogy a különböző államilag elismert nyelvvizsgákat (TÁRSALKODÓ, PANNON, GAZDÁLKODÓ) helyben, iskolánkban szerezze meg.

Alapelveink a minőség, a hangulat és a siker. A nálunk tanulók sikereit ezen alapelvek, a teljeskörű nyelvtanfolyamok és nyelvi programok, nyelvvizsgafelkészítés és nyelvvizsgáztatás, a képzés minőségének magas színvonala és a kis létszámú csoportok biztosítják.

Diákjaink és ezáltal iskolánk sikerének alapkövei:

– Minden korosztály számára kínálunk tanfolyamokat – kis létszámú csoportokban oktatunk (5-9 fő)lásd ált. nyelvi képzés – fiatal, lendületes és képzett a tanári karunk – képzésünk magas minőséget és színvonalat képvisel – ingyenesen nyelvi szintfelmérés – figyelembe vesszük diákjaink egyéni igényeit (a tanfolyamok mellett diákjaink egyéni konzultációt is igénybe vehetnek) és személyes tanácsadásra is van lehetőség – az általános kurzusok, mellett szaknyelvi kurzusokra (üzleti nyelv, egészségügyi nyelv) is lehetőség van – intézményünk államilag elismert nyelvvizsgák vizsgahelye, így hallgatóink nyelvvizsgáztató tanárok által vezetett nyelvvizsga felkészítő kurzusokon vesznek részt és iskolánkban helyben nyelvvizsgáznak – a tanfolyamok mellett Oxford nyelvi klubbokat és partikat is szervezünk hallgatóinknak – hatékony és élvezetes tananyagfeldogozás dinamikus ütemben – iskolánkban mindig kellemes a hangulat, mindenki kedves és segítőkész

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/005200
Int. nyilvántartásba vételi szám: E-000113/2014
angol nyelvi képzés nyilvántartásba vételi száma: E-000113/2014/C001
német nyelvi képzés nyilvántartásba vételi száma: E-000113/2014/C002