Vélemények


(Kovács Gabriella és a Borsi lányok)

“Nagyon fontosnak tartom, hogy már kiskorban megszerettessük a gyerekekkel az idegennyelveket. Ebben a korban még ragad rájuk minden, és játék közben észrevétlenül tanulják meg az angolt. Ezért választottam mindkét lányommal az Oxford Nyelviskolát.” (Kovács Gabriella)

 

(Terjéki Viktória, Einvág Benjámin)

 

“Fiatalos, közvetlen és barátias környezetben zajlik a nyelvtanulás. Szakmailag olyan biztos alapokat kapunk amire később, hosszabb idő eltelte után is biztonságosan építkezhetünk.” (Terjéki Viktória)

 

“Angol középfokú és felsőfokú felkészítő tanfolyamokon vettem részt az iskola keretein belül. Rendkívül jó tapasztalataim vannak mind a tanárok, mind a környezet  terén. Az oktatók céljai között nem csak a tudás átadása szerepel, hanem hogy a tanulók is nagyon jól érezzék magukat. Teljesen más tanítási módszereket alkalmaznak, mint azt az iskolában megszokhattuk, nyelvtanulás szempontjából pedig ezek sokkal produktívabbak. Aki az Oxford Nyelviskola mellett dönt, nem csak garantálja magának a nyelvtudást, hanem egy életre szóló élményben is része lesz.” (Einvág Benjámin)

” Szép az iskola, kedvesek és megértőek a tanárok. Kellemes a környezet. Ajánlom mindenkinek!” (K. Kinga)

“Nagyon meg vagyok elégedve. Szépek a termek, jófejek a tanárok és mindig király a hangulat.” (V.Noel)

“Szeretek ide járni, mert nagyon jó csoportba járhatok, a tanárnő is szuper. Csak így tovább!” (K. Rita)

” Amit elmondhatok az iskoláról, hogy nagyon kedves mindenki, nagyon jó a csoportunk is, és kellemes a hely hangulata.” (L. Barbara)

” Az órák nagyon jól átgondoltak, kellemes légkörben telnek. Élmény idejárni.” (S. Eliza)

“Ez egy nagyon kellemes intézmény. Szeretek idejárni. Az egész családom itt tanul angolul. Nagyon jó a hangulat, a tanárnő pedig profi.” (V. Krisztián)

“A nyelviskolában nemrég szereztem meg a középfokú nyelvvizsgámat, most már a felsőfok az új célom. Nagyon hasznosak a képzések, a nyelvvizsga felkészítésen túl, a mindennapi életben is használható tudást adnak. Az iskola rendkívül rugalmas, minden felmerülő problémára találnak megoldást.” – ( Boha Péter – 2020. február)

 

“Jó hangulatú órák, felkészült tanárok, kiváló oktatás jellemző a nyelviskolára. A segítségükkel szereztem meg előbb a közép-, majd a felsőfokú angol nyelvvizsgámat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” – Szőke Gergő (2020. február)

 

“A lányom Patrícia azt mondta, hogy a ti sulitok dobta fel a napját! Nagyon tetszett neki a tanár, a suli, a csapat és neki magas az elvárási szintje úgyhogy gratulálunk nektek!” – Danyi Boll Anikó (2019. február)

“Mindkét fiam egészen kicsi korától az Oxford School Nyelviskolánál tanul. A nagyobbik fiam 8. osztályban már megszerezte a középfokú nyelvvizsgáját, a gimnázium elején pedig a felsőfokút. Most a kisebbik fiamon a sor. Nagyon elégedett vagyok az iskolával és mindenkinek őket ajánlom.” – Dr. Nagy Anikó

“8. osztályosok vagyunk és a középfokú nyelvvizsgára készülünk. Szuper a felkészítés, a környezet, a tanár hozzáállása, imádunk idejárni.”

 

“Jó hangulatú, kellemes órák, magas szakmai színvonal. Csak ajánlani tudom!” – Szepesi Fruzsina

“Körülbelül 8 éve tanulok angolul, de sokkal többet tanultam, okosodtam az Oxford Nyelviskolában az elmúlt fél évben, mint eddigi máshol folytatott tanulmányaim során. Emellett a tanárok is nagyon kedvesek, segítőkészek.” – Végh Bertold

“Kellemes, családias hangulatú órákon lehet tanulni, így élvezetes a tanulás számomra. A tanárok nagyon kedvesek és készségesek. A felmerülő kérdésimre mindig pontos válaszokat kapok. Mindenkinek ajánlom!” – Ferenczné Varga Gabriella

“Én azért szeretek ide járni, mert színvonalas az oktatás, jó hangulatúak az órák és nagyon barátságosak az emberek.” – Földvári Nóra

“Az Oxford Nyelvsuliba élvezet járni, sok jó élményem van az órákról.” – Csizmadia Csenge

“Azért szeretjük az Oxford Nyelviskolát, mert itt tényleg megtanultuk használni a nyelvet, helyben nyelvvizsgázhatunk, jók a tanárok, a hangulat és a társaság is. Az egész család idejár.” – Polgár Szabó Krisztina és Erzsébet, Dr. Dalmadi Éva 

“Kis korunkban kezdtük itt az angolt és 14 évesen már középfokú nyelvvizsgát tettünk.” – Berta Vivien,Nagy Veronika

“Velünk az Oxford Nyelviskola szerettette meg az angol nyelvet és fel is vettek minket nyelvi tagozatra.” – 8. osztályos tanulók