Iskolánk

 Az Oxford School Nyelviskola egy olyan nyelvi képzési központ, amely komplex nyelvi tanulmányokat biztosít minden korosztály számára. Évek óta eredményesen folytatunk cégeknek, felnőtteknek, közép-és főiskolásoknak, óvodásoknak és általános iskolásoknak szóló képzéseket. Hallgatóinknak az általános és a szaknyelvi kurzusokon való részvételen kívül, arra is lehetősége nyílik, hogy a különböző államilag elismert nyelvvizsgákat (TÁRSALKODÓ, GAZDÁLKODÓ, LANGUAGE CERT, TELC) helyben, iskolánkban szerezze meg.

Alapelveink a minőség, a hangulat és a siker. A nálunk tanulók sikereit ezen alapelvek, a teljeskörű nyelvtanfolyamok és nyelvi programok, nyelvvizsgafelkészítés és nyelvvizsgáztatás, a képzés minőségének magas színvonala és a kis létszámú csoportok biztosítják.

Diákjaink és ezáltal iskolánk sikerének alapkövei:

– Minden korosztály számára kínálunk tanfolyamokat – kis létszámú csoportokban oktatunk (5-10 fő) lásd normál csoportos tanfolyamok – fiatal, lendületes és képzett a tanári karunk – képzésünk magas minőséget és színvonalat képvisel – ingyenesen nyelvi szintfelmérés – figyelembe vesszük diákjaink egyéni igényeit (a tanfolyamok mellett diákjaink egyéni konzultációt is igénybe vehetnek) és személyes tanácsadásra is van lehetőség – az általános kurzusok, mellett szaknyelvi kurzusokra (üzleti nyelv) is lehetőség van – intézményünk államilag elismert nyelvvizsgák vizsgahelye, így hallgatóink nyelvvizsgáztató tanárok által vezetett nyelvvizsga felkészítő kurzusokon vesznek részt és iskolánkban helyben nyelvvizsgáznak – a tanfolyamok mellett Oxford nyelvi klubbokat és partikat is szervezünk hallgatóinknak – hatékony és élvezetes tananyagfeldogozás dinamikus ütemben – iskolánkban mindig kellemes a hangulat, mindenki kedves és segítőkész

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 16-0101-05
Int. nyilvántartásba vételi szám: E-000113/2014
Angol nyelvi képzés nyilvántartásba vételi száma: E-000113/2014/C001
Német nyelvi képzés nyilvántartásba vételi száma: E-000113/2014/C002